"Lenon je razbio Bitlse, a ne ja..." - Pol Makartni konačno progovorio

Zabava - Ponedeljak 11.10.2021 - 13:15

Pol Makartni je izneo bombastičnu tvrdnju - da je pokojni Džon Lenon rasturio Bitlse, a ne on, koji segodinama smatrao krivcem.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Čuveni roker tvrdi za "Gardijan" da je Lenon jedan dan samo došao i rekao da odlazi iz grupe.
 
Makartni je bio odlučan u pogledu toga ko je kriv.
 
"Stanite.Nisam ja osoba koja je izazvala razlaz. O ne, ne, ne. Džon je ušao u sobu jednog dana i rekao da napušta Bitlse. Da li je to podsticanje raskola ili ne?", rekao je Makartni i dodao: "Ovo je bio moj bend, ovo je bio moj posao, ovo je bio moj život, pa sam želeo da se to nastavi."
 
On dalje kaže da su ostala tri člana benda - Ringo Star, Džordž Harison i on - ostavljeni da "pokupe komade", a čak im je rečeno da ćute o tome dok se pravna i poslovna pitanja igraju iza scene.
 
Na kraju, Makartni je 1970. godine javno objavio da napušta bend - i bio je prvi član koji je to javno učinio, od tada se na njega često gleda kao na pokretača razlaza "Bitlsa".
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: