MADONA na svetskoj turneji: Pevačica slavi 40 godina karijere

Zabava - Sreda 18.01.2023 - 14:23

Američka pop pevačica Madona najavila je "Slavljeničku turneju - Četiri decenije" koja će ovog leta i jeseni obuhvatiti 35 gradova u Sjedinjenim Državama i Evropi.

Foto:Promo Foto:Promo
- Uzbuđena sam što ću istražiti što je moguće više pesama u nadi da ću pružiti svojim ljubiteljima nastup kakav očekuju - navela je Madona u svom saopštenju.
 
Pevačica, čije je pravo ime Marija Luiza Ćikone, karijeru je počela albumom "Madonna" (1983), na kome su bile pesme "Everybody" i "Burning Up", a svetski je čuvena po hitovima "La Isla Bonita", "Like a Virgin", "Hung Up", "Lika a Prayer", "Papa Don't Preach", "Materijal Girl" i drugima.
 
U saopštenju se ističe da će turneja provesti posetioce kroz Madonino umetničko putovanje dugo 40 godina i "odati poštovanje Njujorku, odakle je njena karijera krenula".
 
Turneja u produkciji Lajv nejšna kreće 15. jula iz Vankuvera, a obići će Detroit, Čikago, Njujork, Majami i Los Anđeles, a u Evropi London, Barselonu, Pariz, Štokholm i druge gradove, uz završetak 1. decembra u Amsterdamu.
 
Specijalni gost turneje je Bob the Drag Queen a.k.a. Caldwell Tidicue.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: