Madona raskinula sa 35 godina mlađim dečkom - nema vremena za vezu

Zabava - Sreda 27.04.2022 - 13:24

Kako pišu strani mediji, Madona je raskinula sa 35 godina mlađim dečkom Ahlamalikom Vilijamsom. Britanski "Mirror" navodi da je pevačici bilo teško da održava vezu zbog posla.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
"Ima natrpan raspored, radi na svom predstojećem autobiografskom filmu, muzici i brine se o svojoj porodici. Dogodilo se puno stvari. 
 
Između Madone i Ahlamalika još uvek postoji ljubav, ali su ipak odučili da raskinu. Ostali su u dobrim odnosima", ispričao je izvor blizak Madoni. 
 
Pop zvezda (63) i Ahlamalik Vilijams (28) bili su tri godine u vezi, a upoznali su se 2015. na njenoj turneji. Madona je nedavno na Instagramu napisala poruku koja aludira na raskid. 
 
"Kad neko nije pravi za tebe, Bog će učiniti da te ta osoba povređuje sve dok ne postaneš dovoljno jak da je pustiš", napisala je pevačica.
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: