Majkl Daglas: Bolest mi je kazna za grehe iz mladosti

Zabava - Petak 25.09.2020 - 14:12

Glumac Majkl Daglas bez okolišanja je otkrio sve tajne svog života. Sin glumačke legende rođen je 25. septembra 1944. godine u Nju Džersiju kao najstariji sin glumice Dajane Dil i njenog čuvenog kolege Kirka Daglasa. Već kao dečak opredelio se za glumu, mada to mnogo i ne čudi uzimajući u obzir to da je praktično odrastao na bini i setu.

Miajkl Daglas, dvostruki dobitnik Oskara FOTO: Profimedia Miajkl Daglas, dvostruki dobitnik Oskara FOTO: Profimedia
“Za razliku od druge dece, nisam imao klasično detinjstvo. Nisam trčao po ulicama, niti sam se bavio sportom. Mamu i tatu retko sam viđao jer su non-stop bili na snimanjima, dok su mene čuvali ljudi zaposleni u filmskim kompanijama. Volim da kažem kako sam odrastao po filmskim studijima gde su mi se svi dodvoravali jer mi je tata već tada bio glumačka legenda”, priča glumac i dodaje:
 
“Imati poznatog oca pomaže u brojnim poslovima, možete lakše i ležernije da organizujete svoj život, ali je teško izgraditi sebe kao ličnost. Profesionalno, to je bio najvažniji trenutak mog života”, rekao je Majkl Daglas u jednom intervjuu.
 
Dvostruki dobitnik Oskara početkom osamdesetih doživeo je nezgodu na skijanju pa nakon teške povrede noge i brojnih operacija nije glumio tri godine jer je bio gotovo prikovan za krevet, a baš u tom periodu utehu je pronašao u alkoholu. A kasnije je izlaz tražio i u drogi, koja mu, prema njegovim rečima, ništa nije ni donela, samo iluziju koja je zapravo bila “pakao”.
 
“Pod uticajem droge živite u nekom nerealnom svetu i sve vam se samo čini lepim, a u stvari ste u paklu. Dugo nisam želeo da priznam sebi da imam problem, a onda sam jednog dana shvatio da sam postao loš muž i otac, i najgori prijatelj”, priznao je.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Saturday! Who’s ready for the weekend? Have a great one! MD

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

 
Majkl Daglas se lečio oko 10 meseci u Sijera Tukson centru. Tamo je potpuno promenio i shvatio da je problem, zapravo, u njemu. I danas redovno posećuje psihijatre ističući da je prestao da razmišlja o drogi.
 
Posle 23 godine braka Majkl i Diandra su rešili da okončaju svoj brak i stave tačku. Iako se spekulisalo da su razlozi nasilničko ponašanje i preljuba, Dianda nije davala takve izjave. Jednom je izjavila da je on težak čovek pun sebe s kojim je nekada nemoguće izaći na kraj, a sa tim se saglasio i oskarovac.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: