Metallica objavljuje knjigu za decu: Istorija benda kroz ilustracije

Zabava - Ponedeljak 15.07.2019 - 13:40

Američki hevi metal bend Metallica ovekovečiće svoje delovanje ilustrovanom knjigom za decu pod nazivom "The ABCs of Metallica".

Sva zarada ide u dobrotvorne svrhe FOTO: Getty Images Sva zarada ide u dobrotvorne svrhe FOTO: Getty Images
Knjiga jednog od komercijalno najuspešnijih bendova biće objavljena 26. novembra, a sva zarada ide u korist dobrotvorne organizacije "All Within My Hands", piše Gardjian.
 
Članovi benda napisali su je u saradnji s autorom Hauijem Abramsom. Ilustracije je izradio umetnik Majkl Meklir.
 
"Stihovima i ilustracijama u knjizi 'ABCs of Metallica' bend govori o svojoj istoriji od A do Š. Svako slovo opisuje faze našeg putovanja od 'Garage Days' do 'Master of Puppets', kao i ostale zabavne činjenice o nama", stoji na internet stranama grupe.
 
Njihov najnoviji album, deseti u karijeri, pod nazivom "Hardwired... to Self-Destruct" iz 2016. godine, u svetu je prodat u pet miliona i bio je nominovan za nagradu Gremi.
 
Metallica je nedavno održala dva koncerta na stadionu u Velikoj Britaniji, a britanski su ga mediji opisali kao "dva i po sata majstorske metal nastave".
 
U sklopu svetske turneje, grupa će idućih dana i meseci održati koncerte širom Evrope i sveta.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: