MG4 – Automobil godine 2024.

Zabava - Ponedeljak 25.03.2024 - 12:05

Automobil godine 2024. je MG4, proizvod kineske automobilske industrije – rezultat je glasanja žirija Asocijacije automobilskih novinara Srbije (AANS).

Foto:Beogradski sajam Foto:Beogradski sajam
Odluku o pobedniku doneo je sedmočlani žiri sastavljen od renomiranih automobilskih novinara, koji su model MG4 jednoglasno prepoznali kao automobil koji u potpunosti zadovoljava kako visoke standarde industrije, tako i specifične potrebe korisnika u Srbiji.
 
U konkurenciji sa još četiri finalista, model MG4, kineski potpuno električni automobil, osvojio je prvo mesto nadmašivši model Toyota C-HR za samo jedan bod. U finalu su se istakli i modeli Nissan X-Trail i VW ID 7, koji su podelili treće mesto, dok je Hyundai Kona zauzeo peto mesto.
 
MG4 se istakao zahvaljujući pristupačnoj ceni, odličnoj prilagođenosti gradskoj vožnji, ekonomičnosti i pouzdanosti, čime je dokazao da najsavremenija tehnologija nije jedini faktor koji određuje vrednost automobila na tržištu.
 
Radi se o modelu koji je jedan najjeftinijih električnih automobila u svojoj klasi u Srbiji, a tokom sajamske prodajne kampanje početna cena mu je bila od 30.990 evra.
 
Beogradski sajam

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: