Minut aplauza za Mišu: Uz "Riblju čorbu" i Ingvija Malmstina završen "Arsenal fest"

Zabava - Nedelja 27.06.2021 - 00:49

Kragujevački "Arsenal fest" 11. po redu završen je sinoć trijumfalnim nastupima "Riblje čorbe" i gitarskog heroja Ingvija Malmstina, uz sjajan uvod koji je donela grupa "Osvajači".

FOTO: G. Mitić/OK Radio FOTO: G. Mitić/OK Radio
Miljenici domaće publike za početak večeri podarili su posetiocima svoje najveće hitove: "Krv i led", "Možda nebo zna", "S kim čekaš dan", "Pronađi me"...
 
Ono što se ipak najviše iščekivalo je prvi nastup "Riblje čorbe" posle pandemije zbog kovida 19, i ujedno prvi posle smrti basiste Miše Aleksića, koga je zamenio Ivan Stanković, pišu "Novosti"
 
Uprkos zdravstvenim problemima noć uoči nastupa, Bora Đorđević je sjajno izneo sa ostatkom benda svirku od 80 minuta, a Kragujevac je to ovacijama dočekao.
 
Bend je za početak priredio iznenađenje ("Oko mene"), a zatim je usledio rafal starih hitova "presečen" pesmama sa aktuelnog albuma "Da tebe nije".
 
Umesto minuta ćutanja, Miša Aleksić je dobio minut snažnih aplauza, što je bila najemotivnija scena večeri.
 
"Čorba" je, na bis nastup završila uz "Dobro jutro". 
 
Usledila je briljantna svirka gitarske legende Ingvija Malmstina. Zbog njega, kao i zbog "Čorbe", veliki broj posetilaca je i iz unutrašnjosti zapucao put Kragujevca. 
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: