Najstarija žena na naslovnici britanskog "Voga" - Džudi Denč

Zabava - Utorak 05.05.2020 - 11:35

Glumica Džudi Denč postala je najstarija zvezda britanskog Voga, poziranjem za naslovnu stranicu tog lista sa 85. godina.

„Samo se smejte. To je sve što možemo da učinimo „Samo se smejte. To je sve što možemo da učinimo"
Oskarom nagrađena glumica fotografisana je neposredno pre zaključivanja junskog broja časopisa, a prateći intervju opisuje njena iskustva iz samoizolacije. 
 
„Sigurna sam da se osećam kao i svi drugi, ova neviđena vremena je prilično teško razumeti. Ono što je dobra stvar je to što ljudi sada postaju svesniji nevolja onih drugih koji su potpuno sami. Ako iz ovoga izađe mnogo dobrote, to će biti plus", rekla je glumica.
 
Džudi je inače postala posebno aktivna i popularna na društvenim mrežama tokom aktuelne pandemije.
 
Video snimak objavljen na Tviteru, gde Džudi, nosi modernu kapu sa psećim ušima i poručuje:„Samo se smejte. To je sve što možemo da učinimo", pregledan je 5,4 miliona puta.
 
Džudi je za Vog koji izlazi 7. maja fotografisana u cvetnoj Dolče Gabana košulji.
 
Inače, uredništvo aprilskog broja italijanskog Voga, u skladu sa okolnostima i pandemijom koronavirusa, rešilo je da taj broj ima simboličnu naslovnu stranu - tada je objavljena naslovnica samo u beloj boji. 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: