Nakon duge pauze vraća se na male ekrane: Hi-Men ponovo spašava svemir! (VIDEO)

Zabava - Utorak 15.06.2021 - 13:59

Netfliks je objavio prvi trejler za novu verziju kultnog crtanog filma Hi-Men, seriju Gospodari svemira: Otkrovenje (Masters of the Universe: Revelation).

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot
Ovde se, najavili su, ne radi o rimejku klasičnog crtića, već će se radnja nastaviti tamo gde je završila originalna serija 1985. godine.
 
Prvi trejler za novu verziju kultnog crtića Hi-Men, serija Gospodari svemira: Otkrovenje (Masters of the Universe: Revelation)
 
„Ovo je nastavak priče. Koristimo originalnu mitologiju i likove, ali dublje smo se pozabavili nekim pričama koje još nisu razrešene“, rekao je autor Kevin Smit.
 
Premijeru serije Netfliks je najavio za 23. jul ove godine. Biće objavljeno pet epizoda i specijal epizoda.
 
„Nakon kataklizmičke bitke između Hi-Mena i Skeletora, Eternija je slomljena i Čuvari Sive lobanje su raspršeni. Razdvajaju ih godine tajni, a Telin zadatak je da ujedini grupu heroja i rešiti misterij nestalog Mača Moći u utrci s vremenom da ponovo uspostavi Eterniju i spreči kraj svemira“, stoji u opisu serije.
Inače, originalni Hi-Men prikazivao se od 1983. do 1985. godine i ukupno je emitovano 130 epizoda.
 
Ovaj crtani film bio je veoma popularan ranih 80-ih godina prošlog veka, a nastao je na osnovu Matelove linije igračaka koje su bile inspirisane Ratovima zvezda.
 
Kasnije je urađen i film u kome glumi zvezda filma Roki - Dolf Landgren.
 
Film iz 1987. godine, u kome su glumili i Frenk Langela i Kortni Koks, bio je kritikovan i nije uspeo da zaradi ni koliko je u ostvarenje uloženo - 22 miliona dolara.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: