Nakon odluke Akademije - oglasio se Vil Smit

Zabava - Subota 09.04.2022 - 14:35

Vil Smit kratko je za CNN prokomentarisao odluku Akademije da mu se zabrani pristup svim njihovim događanjima, uključujući i Oskare, narednih 10 godina.

FOTO: AP FOTO: AP

"Prihvatam i poštujem njihovu odluku", rekao je.

Podsetimo, Akademija je juče u poslepodnevnim satima izdala saopštenje o disciplinskoj meri o kojoj je odlučeno na sastanku Odbora, piše Index.hr.

 "Odbor je odlučio da od 8. aprila 2022. gospodinu Smitu neće čitavu deceniju biti dopušteno da prisustvuje bilo kakvim akademskim događajima ili programima, uživo ili virtualno, uključujući i dodelu Oskara."

"Ova akcija koju danas preduzimamo odgovor je na ponašanje Vila Smita te je korak prema cilju zaštite sigurnosti naših izvođača i gostiju i vraćanju poverenja u Akademiju. Takođe se nadamo da ovim može započeti vreme oporavka za sve uključene i pogođene."

 Akademija se suočila sa žestokim kritikama zbog načina na koji su se nosili s incidentom, a mnogi su se pitali zašto Smit nije bio uklonjen iz Dolbi Teatra nakon što je udario Roka i psovao sa svog mesta.

U saopštenju od prošle nedelje organizacija je rekla da se od Smita "zatražilo da napusti ceremoniju, ali je on to odbio". Kasnije su se pojavili demanti ovog navoda, a čak je i Smitov zastupnik tvrdio da Akademija tako nešto od njega nije zahtevala.

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: