Nakon transplatacije bubrega, pevačica opet završila u bolnici

Zabava - Četvrtak 11.10.2018 - 11:02

Zbog ugroženog mentalnog zdravlja, dvadesetšestogodišnja muzičarka Selena Gomez prinuđena je da se leči u jednoj klinici.

Popularna pevačica imala nekoliko teških nedelja FOTO: Getty Images Popularna pevačica imala nekoliko teških nedelja FOTO: Getty Images
Američka pevačica Selena Gomez hospitalizovana je dva puta u poslednjih nekoliko nedelja zbog niskog nivoa belih krvnih zrnaca, što se često javlja kao neželjeni efekat transplatacije bubrega. 
 
Tokom svoje druge posete bolnici, Gomezova je dobila napad panike... 
 
"Ona je imala nekoliko teških nedelja, a napad panike u bolnici je bio njena prekretnica", potvrdio je izvor za magazin Pipl, dodavši da je pevačica "na nagovor porodice pristala da poseti mentalnu kliniku". 
 
"Shvatila je da je potrebno da potraži dodatnu pomoć kako bi rešila emocionalne probleme. Okružena je porodicom od koje dobija dosta podrške. Sada je bolje i ide na tretmane."
 
Problematična pevačica gde će se povrgnuti dialektičnoj terapiji ponašanja terapiji dizajniranoj da identifikuje, a onda promeni, negativno razmišljanje i obrasce ponašanja, tvrdi izvor. 
 
Ove vesti su došle samo nekoliko nedelja od kada je Selena saopštila da pravi pauzu od društvenih mreža.
 
“Uzimam pauzu od društvenih mreža. Ponovo. Koliko god sam zahvalna prednostima koje nam društvene mreže pružaju, jednako sam zahvalna na tome što se mogu povući i živeti svoj život u trenutku koji mi je dat. Dobrota i podrška samo na kratko!. Samo zapamtite – negativni komentari mogu povrediti svačija osećanja. Očigledno…”, napisala je ona. 
 
Radar je nedavno pisao da je Gomezova doživela traumu zbog nedavnog predoziranja svoje prijateljice Demi Lovato koju je posećivala u bolnici. 
 
Pojedini mediji navode da je uticaj na njeno pogoršano zdravstveno stanje imala iznenadna veridba bivšeg dečka Džastina Bibera sa Hajli Boldvin, samo nekoliko meseca nakon raskida.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: