Naočare masovnog ubice prodate za 50.000 dolara

Zabava - Ponedeljak 04.02.2019 - 14:17

Naočare Teda Bandija, koje je koristio dok se skrivao pred zakonom, prodate su za 50.000 dolara u Ukletom Muzeju vlasnika Zaka Bagansa u Las Vegasu, pišu američki mediji.

Obožavatelji pohrlili u Bandijevu kuću FOTO: Wikipedia Obožavatelji pohrlili u Bandijevu kuću FOTO: Wikipedia
Bagansu, zvezdi serijala "Avanture i duhovi" hobi je kupovina predmeta koji su pripadali kriminalcima i zločincima, a pronalazi ih na internet stranicama specijalizovanim za aukcije upravo takvih predmeta.
 
Bagans je za trač-portal TMZ izjavio kako je "upravo neverovatno da su kroz te naočari oči pune zla i mržnje gledale svoje žrtve, ne znajući da ih očekuje pravi pakao".
 
Uz naočare će kupac dobiti i originalnu kesicu u kojoj su se nalazile kada su policajci zaustavili Bandija i konačno ga uhapsili.
 
Bagansova bizarna kolekcija kriminalističkih predmeta uključuje bolničku haljinu i zube Čarlsa Mensona, kotao Eda Gejna u kojem je kuvao raskomadane delove tela svojih žrtava, kao i kamper-kombi Džeka Kevorkijana.
 
Premda je reč o prilično morbidnim predmetima, jezivi muzej vrlo je posećen, a za izložene predmete ima puno zainteresovanih građana.
 
Novi dodatak muzeju, Bandijeve naočare, u muzej stižu istovremeno kad u bioskopima počinje da se prikazuje novi dokumentarac platforme Netflix "The Ted Bundy Tapes".
 
Zbog filma su obožavatelji pohrlili u Bandijevu kuću u kojoj je jedno vreme živeo, a nalazi se u saveznoj državi Juta, nedaleko od Las Vegasa.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: