Naslednici Majkla Džeksona najavili tužbu protiv HBO-a zbog filma VIDEO

Zabava - Nedelja 24.02.2019 - 15:24

Zbog dokumentarnog filma "Leaving Neverland" naslednici kralja popa Majkla Džeksona tužiće HBO u iznosu od 100 miliona dolara.

Film o navodnom zlostavljanju maloletnika FOTO: Printscreen Film o navodnom zlostavljanju maloletnika FOTO: Printscreen
Ovaj film koji je premijerno prikazan na Sundance festivalu govori o njegovom navodnom zlostavljanju maloletnika.
 
Porodični advokat tvrdi kako je Majkl nevin i da HBO-ovi radnici nisu propisno ispitali i istražili materiju o kojoj su snimili dokumentarac, da nisu proverili sve činjenice, već su samo finansirali i producirali film u kojem su govorile dve žrtve koje su već ranije, pod zakletvom, rekle porodici i policiji da se između njih i Džeksona ništa nije dogodilo.
 
U filmu koji traje četiri sata, fokus je na optužbe za seksualno zlostavljanje Vejda Robsona i Džimija Sejfčaka, koje datiraju iz osamdesetih godina, kada su bili uzrasta od sedam i 10 godina. Oni tvrde kako im je kralj popa za seks davao slatkiše, a kažu kako je pevač čak odglumio i venčanje s jednim od njih.
 
Uprkos tužbi, u HBO su rekli kako će ipak nastaviti da emituju ovaj dokumentarac. Iako porodica tvrdi da je između HBO-a i kralja popa postojao ugovor prema kojem ga ne smeju klevetati, u HBO su rekli da ti navodi nisu tačni. 
 
"Uprkos svim očajničkim pokušajima da se film ne prikaže, naši planovi ostaju nepromenjeni. To će gledaocima omogućiti da sami procene film i tvrdnje u njemu", rekli su u HBO. 
 
Dokumentarac će se emitovati u dva dela 3. i 4. marta, a svaki deo trajaće dva sata.
 

Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: