Nećak Pabla Eskobara otkrio ujakovo tajno skrovište i 18 miliona dolara u njemu VIDEO

Zabava - Četvrtak 24.09.2020 - 12:29

Nikolas Eskobar, nećak jednog od najvećih trgovaca drogom u istoriji, otkrio je nekoliko skrovišta u kojima je njegov ujak krio novac i druge dragocenosti. Prema njegovim rečima, 18 miliona dolara koje je otkrio u jednom od tajnih skrovišta su neupotrebljivi.

Stare novčanice su pronađene u veoma lošem stanju FOTO: Free Images Stare novčanice su pronađene u veoma lošem stanju FOTO: Free Images
U istrazi koju je sprovela medijska mreža Red Mas Noticias, Nikolas, koji se posvetio pronalaženju ujakovih skrovišta u kojima je poznati mafijaš krio novac, otkrio je novi „štek“ u kojem se nalazilo 18 miliona dolara, olovka, grumen zlata, komunikacioni uređaji, kamera i pisaća mašina.
 
Nikolas kaže da je skrovište pronašao u apartmanu u naselju Las Palmas u Medeljinu, u kojem je živeo pet godina.
 
„Oduvek sam to govorio sa velikim ponosom: Ja sam najstariji nećak Pabla Eskobara, koji ga je pratio mnogo puta. Kidnapovali su me 17. maja 1993. godine i mučili sedam sati kako bi saznali gde je Pablo“, rekao je Nikolas.
 
Stare novčanice su pronađene u veoma lošem stanju i neupotrebljive su.
 
Pablo Eskobar bio je jedan od najvećih trgovaca drogom u istoriji. Njegova narko imperija kojom je upravljao iz Medeljina na svom vrhuncu zarađivala je milijarde dolara godišnje od krijumčarenja kokaina.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: