Neprepoznatljiva Lana: Preterala s filerima, ugojila se 15kg

Zabava - Ponedeljak 21.06.2021 - 14:51

Kantautorka Lana Del Rej danas proslavlja svoj 36. rođendan.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Talentovana Lana, ćerka milionera i investitora Roba Granta, rođena je u Njujorku 21. juna 1985. godine. Od malena je uživala u luksuznom životu i raskošu, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, vrlo brzo je stekla svetsku slavu.
 
Za jedan strani magazin izjavila je da je bila zavisnik od alkohola, kao i da je sa 14 godina prvi put bila na odvikavanju.
 
Proslavila se 2011. godine, albumom „Born to die“ i istoimenim singlom koji je postao jedan od najprodavanijih hitova desetih godina.
 
Njena muzička karijera poznata je kritičarima po kinematografskom kvalitetu, sa preokupacijom tema tragične romanse, glamura i melanholije i referencama na popularnu kulturu, posebno na 1950. i 1960. godine.
 
Nedavno je njen izgled i primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju.
 
Strani mediji joj zameraju i to što je navodno imala previše intervencija na licu – nos, usta, jagodice.
 
Nakon što se Lana ugojila 15 kilograma, kako prenose inostrani mediji, odmah je postala žrtva “fat shaminga” – to zapravo znači da su je odmah vređali, omalovažavali i kritikovali samo zbog izgleda njenog tela.
Nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: