Nesreća za nesrećom: Eksplozije na snimanju Bonda!

Zabava - Sreda 05.06.2019 - 12:05

Čak tri eksplozije odjeknule su tokom snimanja novog Bonda, ima povređenih.

Povređeno nekoliko članova ekipe FOTO: EPA-EFE Povređeno nekoliko članova ekipe FOTO: EPA-EFE
Tri jake eksplozije odjeknule su tokom snimanja najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, a tom prilikom povređeno je nekoliko članova ekipe i oštećen je inventar.
 
Incident se dogodio u Pajnvud studiju u Bakinghemširu, a zbog njega je snimanje u potpunosti prekinuto, prenosi britanski "The Sun".
 
Kako se navodi, jedna osoba je ozbiljno povređena nakon eksplozije koja je uništila deo krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu vrednom više miliona funti.
 
Na setu filma su testirani rekviziti potrebni za scenu eksplozije u laboratoriji kada se dogodio spomenuti incident.
 
Prema rečima jednog izvora na setu je nastao potpuni haos nakon što je raznesen deo krova i neka projekcijska platna koja su se nalazila na pozornici.
 
Početkom maja je snimanje 25. filma o agentu Džejmsu Bondu također zaustavljeno jer je glavni glumac Danijel Krejg (51) povredio nogu, a bilo je i priča o problemima u vezi sa scenariom.
 
Počinjemo da mislimo da ćemo čekati duže nego što smo mislili kako bi videli Bonda na velikom platnu.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: