Netfliks, Dizni i druge kompanije prekinule snimanja serija i filmova

Zabava - Nedelja 15.03.2020 - 13:39

Netfliks je zbog pandemije virusa korona obustavio sva snimanja serija i filmova na svojim setovima.

U SAD-u je trenutno 2.999 obolelih od virusa korona FOTO: Flickr U SAD-u je trenutno 2.999 obolelih od virusa korona FOTO: Flickr
U SAD-u je trenutno 2.999 obolelih od virusa korona, a više od 40 ljudi je preminulo, zbog čega je proglašeno vanredno stanje. 
 
Netfliks je iz bezbednosnih razloga odlučio da prekine sva snimanja i zatvori sve setove serija i filmova unutar SAD-a i Kanade, prenosi "Independent".
 
Zaustavljeno je snimanje četvrte sezone serije "Stranger Things". Osim toga, obustavljena je i produkcija humoristične serije "Grace and Frankie", kao i filma "The Prom". 
 
Dizni, ABC i NBC su takođe obustavili veliki broj snimanja zbog pandemije, a radnici Netfliksa će do daljeg raditi od kuće.
 
Drugi deo filma "A Quiet Place" i rimejk filma "Mulan" trebalo je premijerno da budu prikazani u aprilu, ali su premijere odložene do daljeg.
Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: