Netfliks objavljuje dokumentarac o Britni Spirs, dan pre velikog saslušanja

Zabava - Četvrtak 23.09.2021 - 13:51

Netfliks najavljuje da će krajem septembra predstaviti dokumentarni film "Britney Vs.

FOTO: AP FOTO: AP
„Zdravo, moje ime je Britni Spirs. Nedavno sam zvala i zovem ponovo kako bih bila sigurna da ste tokom procesa eliminacije konzervatorstva…“, čuje se u tizeru, nakon čega se glasovna poruka prekida.
 
Premijera dokumentarca zakazana je za 28. septembar ove godine. Inače, Netfliksov dokumentarac stiže samo nekoliko meseci nakon što je prvo ostvarenje o pevačici objavio The New York Times, a samo dan pre drugog najvećeg saslušanja pevačice, njenog oca i advokata, kada će konačno biti doneta presuda – da li je pevačica slobodna, ili ne.
 
Veliki američki medij objavio je dokumentarac „Framing Britney Spears“ početkom ove godine, i tako pokrenuo lavinu reakcija i dao dodatni vetar u leđa pokretu #FreeBritney.
 
Pritisak javnosti urodio je plodom, pevačica je nedavno promenila advokata i nastavila borbu, a njen otac je od suda tražio potpuni prekid starateljstva nad njom.
 
Britni se nedavno verila i zatim deaktivirala društvene mreže kako bi, kako je navela, odvojila vreme za sebe i svog verenika.
 

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: