Nevena Božović čeka krunu u Tel Avivu (VIDEO)

Zabava - Ponedeljak 04.03.2019 - 12:14

Atraktivna plavuša pobedila sa numerom „Jruna“ u nedelju na festivalu "Beovizija" i odlazi na takmičenje "Evrovizija". Publici se, sa druge strane, najviše dopala Natašina i Unina pesma

Nevena ide u Tel Aviv FOTO: YouTube printsacreen Nevena ide u Tel Aviv FOTO: YouTube printsacreen
Nevena Božović je pobednica festivala "Beovizija" i predstavljaće Srbiju na 64. "Evrosongu" od 14. do 18. maja u Tel Avivu pesmom "Kruna". Ovo je epilog finala u studiju RTS u Košutnjaku, posle sabranih glasova publike i članova stručnog žirija.
 
Finalno veče započelo je retro izvođenjem legendarnog hita "Vaterlo" koji je doneo pobedu grupi "Aba" na "Pesmi Evrovizije" 1974. godine, a u glavnim ulogama su bili voditelji - Dragana Kosjerina, Ana Babić, Nebojša Milovanović i Ivan Mihailović. Iz "grin ruma" su se, kao i tokom polufinalnih večeri, u nedelju javljale razdragane Kristina Radenković i Bojana Marković.
 
Za početak takmičarskog dela nastupila je Saška Janks (pesma "Da li čuješ moj glas"), a za njom niški rokeri "Majdan" ("Budim te") i najmlađa učesnica završne večeri Sofija Perić ("Aritmija"). Dženan Lončarević ("Nema suza") zapevao je četvrti, "Vonder strings" i Ivana Vladović ("Moja bol") pod brojem pet, a Jana Šušteršić ("Viktorija") kao šesta. Lord je izašao na scenu sedmi ("Radnički sin"), Nevena Božović osma ("Kruna"), a Ana Popović ("Lutaš") deveta. Poslednji trio činili su, pod brojem deset, Ivan Kurtić ("Bela"), Una i Nataša ("Samo bez straha") i Aleksandra Sekulić ("Tugo").
 
Dok su revijalni deo večeri, u sredu i četvrtak, ispunili mnogi poznati pevači, bivši evrovizijski predstavnici zemalja regiona, u nedelju je, dok su se sabirali glasovi, sve bilo posvećeno - Željku Joksimoviću. Gledaoci su se podsetili njegovih velikih evrovizijskih hitova "Lane moje" i "Nije ljubav stvar", ali i pesama koje je za ovo takmičenje napisao za "Hari mata Hari", Jelenu Tomašević i Kneza. Željko je bio i voditelj "Evrosonga" 2008. u Beogradu, sa, tada, koleginicom, a kasnije životnom saputnicom Jovanom Joksimović. Televizijsku premijeru je imala njegova nova pesma "Možda je to ljubav", urađena u saradnji sa Aleksandrom Milutinović, a dok je se neizvesnost bližila vrhuncu, Željko je otpevao i laganu verziju hita "Ludak kao ja".
 
Konačno, došao je red na ono najzanimljivije i najvažnije. Svoje glasove su obelodanili članovi stručnog žirija, i nedvosimisleno dali najveću podršku Neveni Božović.
 
Publici se, sa druge strane, najviše dopala Natašina i Unina pesma, ali, kad su se svi glasovi sabrali, bilo je jasno da u Tel Aviv ide Nevena.
 
Voditelji Nebojša Milovanović i Ivan Mihailović su, kao kapetan Kašanin, odnosno kadet Mirko Klisura, među nosiocima glavnih uloga u popularnoj televizijskoj seriji "Vojna akademija", pa nije čudo što su se, kao voditelji nakratko vratili u te role i "vojnički", u jednom trenutku, "postrojili" koleginice iz "grin ruma", Kristinu i Bojanu.
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: