Nik Kejv na Egzitu: Novosadski festival objavio prvo veliko ime za 2022. godinu

Zabava - Utorak 17.08.2021 - 11:48

Australijski roker Nik Kejv i njegovi "Bed sidsi" su prve potvrđene glavne zvezde 21. festivala "Egzit", koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. u Novom Sadu, a sviraće 8. jula na glavnoj bini.

FOTO: Nemanja Đorđević FOTO: Nemanja Đorđević
Petrovaradinska tvrđava videla je Nika Kejva (čiji su nastupi intenzivni, glasni i nabijeni emocijama) dva puta. Prvi put 2011. sa "Grindermanom", a 2013. sa "Bed sidsima" i oba puta, kroz moćne i glasne svirke, pokazao je svu svoju neraskidivost veza koju ima sa obožavaocima sa ovih prostora. U regionu je nastupio više od 10 puta, a ograničen broj jednodnevnih ulaznica za Kejvov koncert pušten je juče u onlajn prodaju. Fanovi mogu da biraju između tri vrste karata, po poklon-cenama: regularne 2.590 dinara, fan-pit 3.990 dinara i VIP 12.000 dinara. Od 3. septembra počinje redovna prodaja jednodnevnih ulaznica, kao i kompleta za sva četiri dana.
 
- I dok priča o čudu koje se desilo na našoj magičnoj tvrđavi ovog leta i dalje obilazi planetu, s velikim optimizmom gledamo na 2022, kada će Novi Sad biti Evropska prestonica kulture. Verujemo da nema boljeg načina da najavimo ovako značajno izdanje, nego s jednim od najvećih rokenrol umetnika - rekao je osnivač i direktor "Egzita" Dušan Kovačević.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: