Nikolas Kejdž glumi Nikolasa Kejdža u filmu o Nikolasu Kejdžu

Zabava - Utorak 19.11.2019 - 12:18

Nećak Frensisa Forda Kopole, u narodu poznatiji kao Nikolas Kejdž, glumiće sebe u filmu o sebi. U toku su pregovori o ulozi u kojoj on navodno priča sa egoističnom verzijom sebe iz devedesetih godina, koja ga kritikuje što je snimio previše niskobudžetnih filmova.

"Nepodnošljiva težina masivnog talenta" FOTO: Screenshot
Kako prenosi portal The Independent, Kejdž će u novom filmu pokušati da dobije ulogu u filmu Kventitna Tarantina. Znači film u filmu.
 
Ekipa dramaturga, režisera i producenata je u poslednjim pregovorima ovog meta zapleta, pod nazivom "Nepodnošljiva težina masivnog talenta", sa kućom Liongsate. Radnja filma prati Kejdžov lik koji pokušava da se izbori i sa velikim finansijskim dugom, pa će pokušati da upadne na rođendan pripadnika meksičkog narko kartela (koji je Kejdžov fan) i da mu pokaže scenario filma koji je napisao. Uz sve to, Kejdž se trudi i da njegova ćerka tinejdžerka bude srećna.
 
Scenario su pisali Kevin Eten i Tom Gormikan, koji potpisuje i režiju. Za sad nema indikacija da će bilo ko osim Nikolasa Kejdža da glumi njega.
 
Film će delom biti zasnovan na istini, s obzirom na to da je tokom godina Kejdž postao opskurna figura Holivuda. Doduše, ne koliko i Tomi Vizo.
 
Kejdž je postao i svojevrsna inspiracija kreatorima mim stranica. Tako danas imamo obilje digitalnih fora na konto njega, poput The Same Photo of Nicolas Cage Everyday.
Noizz, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: