Nišvil ove godine delimično onlajn

Zabava - Ponedeljak 03.08.2020 - 14:28

Internacionalni džez festival Nišvil deo programa organizovaće u najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta uživo „onlajn”, a nastupi pred publikom predviđeni su od 17. do 20. septembra, ukoliko se popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera socijalne distance, saopštili su danas organizatori.

Od 13. do 16. avgusta biće održano više od 30 programa FOTO: Promo Od 13. do 16. avgusta biće održano više od 30 programa FOTO: Promo
Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija kao i sada, celokupan predviđeni program za ovu godinu biće odložen za narednu godinu, i biće održan od 12. do 15. avgusta 2021. godine, naveli su organizatori u saopštenju.
 
U prvobitno najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta, prema navodima Nišvila, biće izvedeno više od 30 programa koji uključuju pozorišne predstave (Nišville Jazz Teatar), filmske projekcije (Nišville Movie Summit), likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa.
 
„Nažalost, ovi programi biće izvedeni bez prisustva publike, a moći će da se prate preko kompjutera, tableta i smart telefona u „live“ prenosu Nišvil televizije putem linka http://nisville.com/live/”, kazali su organizatori.
 
U saopštenju je istaknuto da posetioci sa kupljenim kompletima ulaznica mogu da ih iskoriste u septembru u novom terminu održavanja festivala, ili ako su sprečeni da prate ove godine Nišvil, mogu ih iskoristiti od 12. do 15 avgusta 2021. godine.
 
Za sve nedoumice oko eventualnog povraćaja novca za već kupljene ulaznice posetioci će se obraćati prodajnoj mreži Ticket Vision na telefon 0900 11 00 11 ili upitom e-mail adrese – office@tickets.rs i callcenter@tickets.rs.
 
„Ovo je prvi put posle 25 godina da dolazi do odlaganja Nišvila. Naime, samo je prvi Nišvil džez festival odložen decembra 1994. na januar 1995. zbog restrikcije struje“, podsetili su u Nišivilu”.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: