Njujork koncertom slavi povratak u život, među izvođačima Springstin, Bočeli…

Zabava - Petak 20.08.2021 - 13:08

Njujork će besplatnim koncertom u Central Parku u subotu proslaviti svoj izlazak iz najtežeg perioda u pandemiji koronavirusa.

FOTO: EPA-EFE FOTO: EPA-EFE
„Ponovo otvaramo Njujork ostatku sveta, a muzika će biti katalizator“, rekao je producent Klajv Dejvis, koji je osmislio događaj s promoterima kompanije Live Nation.
 
„We Love NYC: The Homecoming Concert“ sadrži muzičku postavu od klasike do repa, a među izvođačima su Brus Springstin, Beri Manilou, Andrea Bočeli, Killers, Peti Smit, Pol Sajmon i njujorška filharmonija.
 
Koncert podržava gradonačelnik Bil de Blazio, a njime namerava da proslavi otpornost Njujorka, jednog od najteže pogođenih američkih gradova na početku pandemije u junu 2020.
 
„Ovo je proslava našeg grada, svake radničke porodice koja se suočila sa neverovatnim izazovima prošle godine i savladala ih“, rekao je De Blazio.
 
Očekuje se da će koncert privući oko 60.000 ljudi, a prenosiće se i uživo na CNN.
 
Za ulazak na koncert potrebna je potvrda o barem jednoj primljenoj dozi vakcine ili negativan test na koronavirus.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: