Nova čarobna animacija iz Dizni studija „Čudesni svet”

Zabava - Sreda 08.06.2022 - 14:35

Potpuno nova stvorenja. Novi krajolici, novi, neistraženi svet – Dizni studio predstavlja animirani film Čudesni svet (Strange World) i prvi korak ka otkrivanju novog sveta.

Photo: MegaComFilm promo/Disney Photo: MegaComFilm promo/Disney
Novi animirani junaci, porodica istraživača Klejd upustila se u misiju istraživanja novog sveta, ali su njihove međusobne razlike pretile da je ugroze.
 
Džejk Džilenhol je u originalnoj verziji pozajmio glas istraživaču, sinu nepokolebljivog predvodnika čudesne ekspedicije, dok je kao glumac svoje umeće dokazao u velikom spektru uloga koje je odigrao u veoma uspešnim filmovima poput: Noćne hronike, Planina Broukbek, kao i Doni Darko i hitu Denija Vilneva Zatvorenici.
 
Ovo originalno akciono, avanturističko putovanje zaranja u magične, varljive, pomalo opasne predele gde ekipu entuzijasta dočekuju nikad viđena stvorenja. Režiju animacije potpisuje Don Hol, dobitnik nagrade Oskar za film Raja i poslednji zmaj, dok je producent Roj Konli. Sinhronizovana naimacija će u bioskopima biti od 24. novembra ove godine.
 
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: