Nova erotska priča autorke "Pedeset nijansi" svoje junake dovodi na Balkan

Zabava - Petak 25.01.2019 - 12:35

Nova knjiga autorke trilogije "Pedeset nijansi" E.L. Džejms biće objavljena u aprilu, saopštila je izdavačka kuća Vintidž buks (Vintage Books).

Prilča Prilča" o seksu, bogatstvu i drugim zadovoljstvima FOTO: Printscreen
Izdavač najavljuje da će nova knjiga E.L. Džejms "The Mister" biti "erotska ljubavna prilča" o seksu, bogatstvu i drugim zadovoljstvima, sa bogatim Londoncem koji "retko spava sam", preneo je Asošiejtid pres. 
 
Knjiga se odvija u Londonu, ruralnom Kornvolu na istoku Engleske i na Balkanu. 
 
"Čitaocu predstavlja privilegovanog i mladog pripadnika engleske aristokratije Maksima Trevelija i misterioznu, talentovanu i lepu Alesiu Demaći, koja je nedavno stigla u London s opasnom i problematičnom prošlošću", naveo je Vintidž buks. 
 
Džejms, čije su se knjige "Pedeset nijansi" prodale u više od 100 miliona primeraka i pokrenule filmove vredne milijardu dolara", rekla je da je "The Mister" moderna bajka. 
 
"Baš sam uzbuđena što će ova strastvena nova romansa izaći u svet", navela je Džejms u saopštenju. Оna je rekla da je to priča o Pepeljuzi u 21. veku. 
 
"Maksim i Alesia su me odveli na fascinantno putovanje i nadam se da će moj čitaoci biti oduševljeni ovom uzbudljivom i senzualnom pričom, baš kao što sam ja bila dok sam pisala i da će se, kao i ja, zaljubiti u njih", rekla je Džejms.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: