Novi film Kevina Spejsija zaradio svega 126 dolara

Zabava - Utorak 21.08.2018 - 08:24

Film "Billionaire Boys Club" nije uspeo da privuče publiku, pa je tokom vikenda otvaranja zaradio svega 126 dolara.

Kevin Spejsi, ranije osuđen za seksualno uznemiravanje FOTO: Getty Images Kevin Spejsi, ranije osuđen za seksualno uznemiravanje FOTO: Getty Images
Ranije osuđen za seksualno uznemiravanje, za koje ga je teretilo više glumaca, nakon što je izgledalo kao da mu je karijera zauvek zapečaćena, Kevin Spejsi vratio se sa novim filmom koji je ovog vikenda prikazan u američkim bioskopima. Međutim, premijera je doživela debakl, piše "Gardijan". 
 
"Billionaire Boys Club" snimljen je pre skandala sa Spejsijem. 
 
"Nadamo se da optužbe o ponašanju jednog od glumaca, koje nisu bile poznate u doba dok je sniman film, neće smetati filmu. Međutim, odluka da pustimo film nije bila laka", izjavio je distributer. 
 
"Billionaire Boys Club" rađen je po istinitoj priči o grupi mladića koji su osamdesetih godina prošlog veka osnovali klub s ciljem da se na brzinu obogate na prevarama. Spejsi igra Rona Levina, homoseksualca koji je ubijen nakon što je prevario grupu ljudi. Telo mu nije pronađeno pa neki misle da bi još mogao biti živ. 
 
Režiju potpisuje Džejms Koks, a osim Kevina Spejsija, uloge imaju Ansel Elgort, Teron Edžerton, Ema Roberts, Suki Voterhaus i brojni drugi. 
 
Spejsija su izbacili iz već snimljenog filma "All The Money In The World", a otkazali su mu ulogu u seriji "House of Cards" zbog optužbi za seksualno uznemiravanje. 
Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: