Novi singl "Roling stonsa" prvi u više od 20 zemalja

Zabava - Ponedeljak 27.04.2020 - 14:20

Snimanje numere završeno u izolaciji

Na vrhu nakon samo dva dana FOTO: AP Na vrhu nakon samo dva dana FOTO: AP
Samo dva dana nakon objavljivanja, nova pesma „Living in a ghost town“ rok dinosaurusa "Roling stonsa", našla se na prvom mestu top-lista u više od 20 zemalja - SAD, Belgija, Kanada, Austrija, Slovenija, Grčka, Italija, Švajcarska, Kolumbija, Meksiko, Danska, Luksemburg, Nemačka, Poljska, Mađarska... Članovi grupe, frontmen Mik Džeger (76), gitaristi Kit Ričards (76) i Roni Vud (72), i bubnjar Čarli Vots (78), koji zajedno imaju 302 godine, zahvalili su se na društvenim mrežama, poručivši da im to mnogo znači.
 
Novi singl "Stonsa", njihov prvi posle osam godina, snimljen je u Los Anđelesu i Londonu, a završen u izolaciji. Spot odlično prikazuje situaciju u kojoj se nalazi ceo svet zbog pandemije virusa korona - sablasno puste ulice svetskih metropola, dok ser Džeger peva kako "svi živimo u gradu duhova". Slavni muzičar je izjavio da je pesma napisana još pre godinu dana, za potrebe njihovog novog studijskog albuma, ali je u dogovoru sa Ričardsom, odlučio da je prilagode i objave, jer su mislili da bi dobro oslikala vreme u kome trenutno živimo.
 
- Bili smo u studiju i snimali novi album, pre nego što smo svi ostali zaključani u kućama - kazao je Mik Džeger. - Govori o boravku u mestu koje je bilo puno života, a sada je lišeno istog, da tako kažem. Prvobitni tekst bio je previše mračan i čudan. Ponekad je potrebno dugo pisati, ali ovo sam jednostavno brzo preradio, u roku od 10 minuta. Odsvirali smo je Kit, ja i naš prijatelj Stiv. Nastavili smo da radimo na njoj u izolaciji, dodali još neke delove i snimili je sa bendom.
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: