O zdravstvenom stanju Bore Čorbe: "Svima nam je teško, imajte razumevanja!"

Zabava - Subota 05.12.2020 - 12:19

Pisalo se da je frontmen "Riblje čorbe" teško bolestan, a klavijaturista je otkrio šta je istina.

FOTO: G. Mitić/OK Radio FOTO: G. Mitić/OK Radio
Domaći mediji preneli su u petak da je zdravstveno stanje legendarnog frontmena "Riblje Čorbe" Bore Đorđevića, pogoršano.
 
Nakon što se on oglasio i putem svog Fejsbuka poručio "da se raduje skorašnjem beogradskom koncertu", oglasio se i klavijaturista čuvene rok grupe Nikola Zorić i progovorio o Borinom zdravlju. 
 
Zorić  je demantovao da Bora boluje od karcinoma prostate, kako se spekulisalo. Otkrio je i da se teško nose sa gubitkom kolege, Miše Aleksića koji je nedavno preminuo od posledica koronavirusa.
 
"Ne, nije tačna informacija da Bora ima kancer prostate. On se oseća dobro. Čujemo se svakodnevno. Zbog Miše ne dajemo izjave. Svima nam je jako teško. Hvala na razumevanju", rekao je Nikola.
 
Podsećamo, basista "Riblje Čorbe" Miša Aleksić, kremiran je na groblju Lešće u Beogradu. Kremaciji su prisustvovali članovi porodice, kolege i prijatelji, ali ne i kolege iz benda, koji su ranije napisali da "Miša ne bi voleo da se ugrozi bilo čije zdravlje". Miša Aleksić zarazio se kovidom-19, a na nagovor prijatelja i menadžera Baneta Obradovića otišao je posle tri dana u bolnicu, u kojoj je proveo 17 dana. Posle nekoliko dana basista je završio na respiratoru. Aleksić je iza sebe ostavio suprugu i ćerku, a njegova želja je bila da bude kremiran.
Mondo, Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: