Objavljen trejler filma koji je režirao Džordž Kluni VIDEO

Zabava - Četvrtak 29.10.2020 - 14:15

Čuveni Džordž Kluni poslednji put je glumio u filmu "Igra novca", kada mu je partnerka bila Džulija Roberts. Nakon toga režirao je film "Predgrađe", glumio u seriji "Kvaka 22", da bi se ove godine vratio s filmom "The Midnight Sky", koji će imati premijeru u decembru na striming platformi Netfliks. Kluni je ujedno i reditelj i glavni lik u ovom filmu.

Reč je o naučno-fantastičnom filmu FOTO: Profimedia Reč je o naučno-fantastičnom filmu FOTO: Profimedia
Film je nastao po motivima knjige “Good Morning, Midnight” Lili Bruks-Dalton i u njemu Kluni glumi naučnika Augustina Lofthausa, koji se nalazi u istraživačkoj stanici na Arktiku. Vreme je postapokaliptično, on je posljednji čovek na Zemlji, ujedno umire od raka, ali saznaje da se na stanici nalazi devojčica koje se prošvercovala tokom poslednje evakuacije.
 
Njegov cilj je da zaustavi povratak istraživačkog svemirskog broda s jednog od Jupiterovih satelita na planetu Zemlju, jer na Zemlji više nema života.
 
Reč je o naučno-fantastičnom filmu koji Kluni opisuje kao “mešanca” filmova “Povratnik” i “Gravitacija”. Pored Klunija, u filmu glume Felisiti Džons, Dejvid Olijovo, Tifani Bune, Kajli Čendler i Demijan Bičir. Oni su astronauti u istraživačkom svemirskom brodu, dok devojčicu Iris glumi Kaoilin Springal.
 
“Lik kojeg glumim ima 70 godina. Na nesreću, sve sam bliže tom izgledu. Uvek sam izgledao malo starije, ali sada tako i izgledam. Rekao bih da izgledam kao moj otac, ali moj otac izgleda bolje od mene”, rekao je Kluni za “Variety”.
 

Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: