Odbili ga: Šeron Stoun iz svog džepa dala honorar Dikapriju

Zabava - Petak 02.04.2021 - 13:36

Slavna holivudska glumica Šeron Stoun, otkrila je u svojoj knjizi "The Beauty of Living Twice", da je davne 1995. godine iz svog džepa platila honorar Leonardu Dikapriju, jer studio nije želeo da ga angažuje za ulogu u filmu.

Leo  “pokidao audiciju” FOTO: EPA-EFE Leo “pokidao audiciju” FOTO: EPA-EFE
Između njegovog prvog filma “What’s Eating Gilbert Grape” 1993. godine, ali i “Titanika”, koji se dogodio 1997. godine, i uprkos činjenici da je u tom periodu već bio nominovan za Oskara, Leonardo Dikaprio nije mogao da dobije ulogu u filmu “The Quick and the Dead”.
 
Šeron Stoun je navela u svojim memoarima da je “pokidao audiciju”, te da je ona smatrala da je on pravi izbor za ulogu u filmu. “TriStar Pictures” studio je odbio da ga angažuje.
 
“Rekli su mi tada da uvek pucam sebi u nogu i da nisu sigurni da li bi Leonardo bio dobar odabir, iako sam ih molila da ga angažuju”, napisala je glumica.
 
“Kasnije su mi rekli da ga sama isplatim, ako ga toliko želim na filmu, pa sam to i uradila.”
 
Kako je objasnila, ona je tada deo svog honorara uplatila Dikapriju, i na taj način mu omogućila da bude u pomenutom filmu.
 
Slično je bilo i sa rediteljem Raimijem, za kojeg je studio verovao da je “šlj” reditelj.
 
“Uveravala sam ih da je dobar i da će raditi gotovo za džabe, jer je samo želeo da bude deo ovog projekta”, napisala je Stoun. “Na kraju su i na to pristali”.
 

Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: