Olivija Njutn Džon prodaje odeću iz "Brilijantina"

Zabava - Subota 02.11.2019 - 13:15

Olivija Njutn Džon nada se da će prodajom predmeta iz svoje duge karijere na aukciji sakupiti novac za lečenje od raka. Na aukciji će biti ponuđena I crna kožna jakna koju je nosila u filmu "Brilijantin".

Jakna iz Brilijantina ponuđena je za 200.000 dolara FOTO: Getty Images Jakna iz Brilijantina ponuđena je za 200.000 dolara FOTO: Getty Images
Aukcija se održava na Bevrli Hilsu, a jakna iz Brilijantina ponuđena je za 200.000 dolara. Na aukciji će pored jakne biti i 500 drugih predmeta. Najdraže komade odeće i nakita prema njenoj želji zadržaće njena ćerka.
 
Pevačica i glumica (71) rekla je za agenciju dpa da će veliki deo novca donirati za bolnicu koju je osnovala u Melburnu u Australiji.
 
Zvezdi kultnog filma rak dojke dijagnostifikovan je 1992. godine, a prošle godine bolest se vratila u obliku tumora u donjem delu karlice.
 
"Uopšte nisam tužna i odvojiću se od tih stvari. To su samo stvari, i pokušavam da ne budem vezana za stvari. Zadržaću u sećanju lepe uspomene i fotografije", poručila je Njutn Džon.
 
Britansko-australijska glumica tumačila je lik Sendi u filmu "Brilijantin". Glumila je naivnu plavušu koja se zaljubljuje u opasnog momka Denija, kojeg glumi Džon Travolta.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: