Osmi OVERLOAD festival poslednjeg vikenda u julu

Zabava - Subota 02.07.2022 - 09:31

Ovogodišnji, osmi po redu, Overload festival u Vladičinom Hanu biće održan, po tradiciji, poslednjeg vikenda u julu, a kao zagrevanje biće "poslužen" mini festival posvećen ljubiteljima metal zvuka.

Foto: G.Mitić Foto: G.Mitić
Uvod u najveći muzički festival na jugu Srbije biće Overload metal fest, koji će u četvrtak, 28. jula ugostiti bendove Burning Leaf, Restore + TBA, Quasarborn, Alitor i Mud Factory.
Prve festivalske večeri, u petak, 29. jula, zvezde Overloada biće Iskaz, Distrikt i Beogradski sindikat, kojima će ovo biti najveći koncertni nastup u ovom delu Srbije do sada.
Beogradski sindikat se u Vladičinom Hanu očekuje još od 2020. godine, kada je festival zbog pandemije virusa korona morao da bude otkazan.
Za ovo veče se očekuje potvrda nastupa još jednog značajnog imena domaće muzičke scene, a nakon završenih svirki, za najizdržljivije posetioce je predviđena di-džej zabava.
Naredne večeri, u subotu, 30. jula, festivalsku publiku juga zemlje zabavljaće Cardinal Point, Popečitelji, Mortal Kombat i Galija.
Overload nastavlja tradiciju održavanja muzičkih radionica koje predstavljaju dodatnu festivalsku atrakciju, a ove godine će ovaj dnevni događaj biti posvećen ljubiteljima hip hopa.
Dnevna dešavanja biće upotpunjena i moto skupom, defileom i bajkerskim igrama, a zainteresovanima će, kao i obično, na Sportskom centru "Kunjak" biti dostupan i prostor za kampovanje.
Overload poslednjih godina privlači sve veći broj posetilaca sa čitavog juga Srbije, ali i iz Severne Makedonije i Bugarske, a posebna povoljnost je što je ulaz na sva dešavanja potpuno besplatan.
 
 
OK radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: