Otkrila roditeljima da je striptizeta - prezentacijom

Zabava - Petak 17.09.2021 - 14:21

Leksi iz Portlanda u Oreganu dugo je oklevala da svojim roditeljima prizna čime se zaista bavi.

Foto: shutterstock/Boas73 Foto: shutterstock/Boas73

Istinu o svom zanimanju rešila je da im otkrije na nesvakidašnji način, uz pomoć prezentacije.

Naime, ona je okačila video na TikToku gde se vidi kako je rekla je roditeljima da sednu, naterala ih da žmure dok ona namesti prezentaciju pod imenom "Imam tajnu" i onda počela.

"Pre nego što krenete da brinete, morate da znate da se ova tajna koju vam govorim tiče samo mene i mog života. Ne utiče ni na koga drugog. Mislim da nisam u obavezi da vam je kažem, ali ću je reći jer želim da ljudi koje najviše volim i kojima najviše verujem znaju istinu o mom životu i učestvuju u njemu. Ova tajna znači da sam talentovana i moćna. Ova tajna ne znači da sam trudna ili u opasnost", počela je.

"Jeste li spremni? Ja sam striptizeta u uživam u tome. Sigurno se pitate zašto. Pa, radim u sigurnom okruženju gde mogu da se izrazim na način koji mi odgovara. Kako znam da sam sigurna? Nema nikakvih opijata, nema nikakvih opasnosti i vlasnici vode računa o svojim zaposlenima. Da li je to odgovor na vaša pitanja kako odjednom mogu da kupujem skupe stvari? Apsolutno da. Zarađujem mnogo novca. Da li osim plesa radim još nešto? Ne, samo plešem. Da li je to rad na crno? Ne, plaćam porez", objasnila je u snimuku.

Njena, kako je opisuje "konzervativna hrišćanska" majka odmah je podelila utiske: "Hvala što si bila iskrena. Drago mi je što uživaš u tome što radiš" rekla je majka, a posle prokomentarisala da je "i sama iznenađena koliko je ponosna".

OK Radio, B92

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: