Otkriveno ko će pevati čuvenu numeru u filmu "Kralj lavova" VIDEO

Zabava - Ponedeljak 28.01.2019 - 13:55

Slavna pevačica otpevaće poznatu numeru "Možeš li osetiti ljubav" (Can you feel the love tonight) za rimejk Diznijevog crtanog filma "Kralj lavova".

Pesma je napisana 1994. godine za fim Pesma je napisana 1994. godine za fim "Kralj lavova"
Iz kompanije je zvanično potvrđeno da će Bijonse otpevati ovu numeru, iako su fanovi ovo već pretpostavljali, budući da je to omiljena pesma lavice Nale, kojoj upravo Bijonse i pozajmljuje glas, navodi Harpers bazar. 
 
Bili Ajhner, koji će glumiti merkata Timona, potvrdio je ovu informaciju tokom gostovanja u emisiji WWHL. U rimejku, Set Rogen igra Pubmu, dok će Donald Glover pozajmiti glas Simbi. 
 
U jednom trenutku u emisiji, gošća Sara Paulson pitala je Ajhnera da li će imati zajedničko snimanje sa Bijonse, on je odgovorio:
 
"Ne, verovatno ne". 
 
Muziku za ovu pesmu napisao je Elton Džon, po tekstu Tima Rajsa. Pesma je napisana 1994. godine za fim "Kralj lavova", a tada su je otpevali Džozef Vilijams i Seli Dvorski.
 
U originalnom "Kralju lavova" Metju Broderik je pozajmio glas Simbi, Mojra Keli je bila Nala, Nejtan Lane je bio Timon, a Erni Sabela Pumba.
 
Premijera "Kralja lavova" zakazana je na 25. godišnjicu objavljivanja prve verzije filma, 19. jula 2019. godine.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: