Pamela Anderson se razvodi posle 12 dana braka! (VIDEO)

Zabava - Nedelja 02.02.2020 - 14:30

Pamela se udala peti put za ozloglašenog zlostavljača, sada se peti put i razvodi!

"Život je put, a ljubav je proces" FOTO: AP
Pamela Anderson je pre samo 12 dana stala na ludi kamen sa Džonom Pitersom, a sada se razvodi!
 
Jedna od najpoznatijih plavuša na svetu, koja je prošle godine doživela fizičko nasilje od fudbalera s kojim je bila u vezi, iznenadila je javnost vešću o udaji za producenta, a sada i razvodom.
 
"Život je put, a ljubav je proces. Znajući tu univerzalnu istinu, zajedno smo odlučili da odložimo formalizaciju dobijanja venčanog lista", saopštila je Pamela.
 
Par se venčao u opštini, ali po američkom zakonu brak nije važeći dok venčani list nije zvanično izdat i zaveden, što traje nekoliko nedelja.
 
Pamela je četiri puta bila u braku, kao i Piters, a ovo joj je najkraći brak do sada. Podsetite se spiska Pamelinih bivših i kućnog snimka!
 
Džon Piters je producirao filmove "Zvezda je rođena", i verziju iz sedamdesetih i novu sa Lady Gagom u glavnoj ulozi, a ovako je prokomentarisao činjenicu da se oženio Pamelom.
 
"Već decenijama, ja mogu da biram ženu koju hoću. Svet je prepun lepih devojaka. Ali već 35 godina, ja želim samo nju", rekao je on.
 
Pamela i Džon zabavljali su se pre više od 30 godina, a ponovo su se "smuvali" krajem prošle godine.
 
Piters je bio frizer, pre nego što je odlučio da stečeni kapital uloži u filmsku industriju, i od sedamdesetih godina je uspešni producent.
 
Na spisku ostvarenja sa njegovim potpisom su hitovi, nekoliko delova serijala "Supermen", "Divlji divlji Zapad", i drugi.
 
Međutim, njegovu karijeru obeležili su i skandali. Nekoliko poznatih holivudskih stvaralaca, među kojima i pisac Nil Gejman čiji je strip "Sandman" Piters hteo da producira, nazvali su ga nemogućim za saradnju i dali mu epitet "zlikovca".
 
To su potvrdile i njegove saradnice, koje su ga više puta optuživale za uznemiravanje i zlostavljanje, pa je 2011. bio jedan od prvih holivudskih "faca" na sudu zbog zlostavljanja. Nekadašnjoj asistentkinji morao je da isplati 3,3 miliona dolara odštete zbog neprijatnosti koje je doživljavala na setu filma "Povratak Supermena".
 

Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: