Patike devojke Majli Sajrus su veći hit od Majli Sajrus

Zabava - Četvrtak 29.08.2019 - 16:03

Verovatno prvi put da se Majli Sajrus pojavila negde i da zbog autfita nije bila u centru pažnje.

Majli Sajrus sa Kejtlin Karter FOTO: Profimedia Majli Sajrus sa Kejtlin Karter FOTO: Profimedia
Na MTV VMA after-parti je stigla u prilično svedenoj kombinaciji, ali je njena devojka Kejtlin Karter demonstrirala da slepo prati trendove i prošetala je patike koje su postale "must have".
 
Osim obuće, Majli Sajrus i Kejtlin Karter su izgledale prilično ujednačeno. Obe su obukle bele majice uz farmerke, samo su im blejzeri bili različiti. Karter je nosila oversize sivi, a Majli Fendi model koji liči na košulju.
 
Četvrtaste cipele su baš kao i providne patike dobile veliko "da" od trendsetera širom sveta, što je još jedan detalj iz 90-ih. I sada dolazimo do patika koje su ove sezone apsolutni hit. Do sada smo providnu obuću viđali u formi PVC sandala i cipela, a nosili su se i modeli koji imaju samo providan delić. Rijaliti zvezda Kejtlin Karter je na žurku obula PVC Stella McCartney patike s platformom.
 
Gornji deo patike vapi za savršenim pedikirom jer otkriva celo stopalo. Fora sa prozirnim PVC patikama je što su "veganske", a baš ovaj model je trenutno snižen 50 odsto i košta 335 dolara. Dakle puna cena im je 685 dolara.
 
Providne patike i nisu nešto novo, imali smo ih još 90-ih, ali od prošle godine ih sve češće viđamo na nogama poznatih.
 
Cipele rađene od PVC materijala popularizovale su sestre Kardashian, uprkos tome što u njima nakon kratkog vremena noge počinju da se znoje.
 
Posebno tražene su bile patike koje nose potpis Yeezy i Off-White, dok je Nike prošle godine promovisao model React Element 87.
 
Pošto su providne, njihov dizajn ne može biti lakši. Kompanija Nike koristi ove modele kako bi predstavila svoju novu filozofiju otvorenog stila, koji poseduje izbušene rupe i tačke na mestima u kojima stopalo trpi najveći zamor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Держась за руки: Майли Сайрус @mileycyrus вышла в свет со своей девушкой @kaitlynn ???????? ⠀ Похоже, сейчас Майли больше не намерена скрывать свой роман с девушкой, ведь на вечеринку после церемонии MTV Video Music Awards 2019 она появилась с Кэйтлин, крепко держась за руки. ⠀ #майлисайрус #mileycryus #kaitlynncarter #новости #шоубиз #шоубизнес #знаменитости #новостишоубизнеса #новостизвезд #охотаназвезд

A post shared by STARBOM (@starbom_com) on

Noizz, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: