Pauzira sa glumom: Holivudska zvezda se fokusira na decu VIDEO

Zabava - Utorak 22.03.2022 - 12:57

Holivudsku zvezdu Sandru Bulok nećemo viđati na ekranu, barem na neko vreme.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Oskarom nagrađena glumica najavila je da planira da napravi pauzu od glume kako bi se fokusirala na podizanje svoje dece, a o toj odluci je govorila u intervjuu u emisiji CBS Sunday Morning.
 
- Želim da budem kod kuće. Dakle, ne činim uslugu nikome ko ulaže u projekat ako kažem: "Samo želim da budem kod kuće." Zato što sam uvek trčala, uvek sam trčala ka sledećoj stvari. Samo želim da budem prisutna i odgovorna za jednu stvar - rekla je Bulokova.
 
Glumica je ranije govorila o svojoj odluci u intervjuu za "Entertainment Tonight", rekavši: "Moram da budem na mestu koje me čini najsrećnijom. Svoj posao shvatam veoma ozbiljno kada sam na poslu, a to je (24/7 posao). I samo želim da budem 24/7 (non-stop) sa svojim bebama i porodicom.“
 
Inače, Sandra Bulok je samohrana majka dvoje male dece, koje je usvojila 2010. i 2015. godine.
 
Ipak, glumicu ćemo moći da gledamo u dva filma ove godine, i to u ostvarenju "The Lost City", koji će biti premijerno prikazan 25. marta, kao i u akcionoj komediji "Bullet Train", koja bi trebalo da bude objavljena u julu, piše "Entertainment Weekly".
 
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: