PEAKY BLINDERS: Povratak omiljene krimi familije! VIDEO

Zabava - Nedelja 11.08.2019 - 14:13

Evo kada se na male ekrane vraća klan Šelbijevih i protiv koga će se boriti u narednoj sezoni!

Gledaćemo još tri sezone FOTO: Promo Gledaćemo još tri sezone FOTO: Promo
Objavljen je datum premijere pete sezone hit serije "Peaky Blinders"!
 
U novoj sezoni, klan Šelbijevih boriće se sa novom škotskom bandom koja kolje žiletima (!), posledicama kraha berze na Vol Stritu, ali i usponom političara naklonjenog fašizmu. Reč je o pravom liku Osvaldu Mozliju, a igraće ga Sem Klaflin.
 
Mozli će pokušati da se sprijatelji sa Tomijem Šelbijem, koji je u prethodnoj sezoni započeo političku karijeru, a poznavaoci britanske istorije znaju da je Mozli bio vođa Britanske unije fašista.
 
Glumica Mekrori, koja u seriji igra tetku Poli, rekla je ranije da fanovi mogu da očekuju "šokantne scene nasilja koje će ih zaprepastiti"!
 
Autor serije "Peaky blinders" potvrdio je ranije da ćemo gledati još tri sezone, i otkrio jedan neobičan plan!
 
"Možda nije trebalo da ovo otkrivam, ali sam imao nekoliko sastanaka po pozorištima, jer postoje baletske kompanije zainteresovane za postavljanje predstave po motivima moje serije. Rekao sam – zašto da ne," otkrio je on za "Birmingem pres klab".
 
Četvrta sezona projekta koja je oduševio ljubitelje serija završila se u decembru 2017, a nakon dugog čekanja, peta sezona premijerno kreće 25. avgusta na britanskoj televiziji.
 
Pogledajte trejler!
 

Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: