"Peaky Blinders" prepravlja istoriju: Glavni lik ubija Hitlera u predstojećem filmu?

Zabava - Utorak 05.04.2022 - 13:30

Obožavaoci serije "Peaky Blinders" na mrežama već dele svoje teorije za predstojeći film nakon finala 6 sezone u nedelju uveče, a mnogi veruju da će Kilijan Marfi, odnosno Tomi Šelbi, ubiti Adolfa Hitlera.

FOTO: Promo FOTO: Promo
BBC drama Stivena Najta završila se tako što je Tomi ubio Majkla Greja (kojeg igra Fin Kol) pre nego što je otkrio da nije bolestan od terminalne tuberkuloze zahvaljujući natprirodnoj intervenciji. 
 
 Pred kraj, protagonista je saznao da je doktorka Holford (Aneurin Barnard) udružila snage sa Osvaldom Mozlijem i Hitlerom kako bi ga prevarila da poveruje da mu je ostalo samo nekoliko meseci života.
 
Tomi se suočio sa doktorom i razmišljao o osveti, ali je na kraju spustio pištolj i odjahao na konju u daljinu.
 
Pre nego što su se pojavio popis glumaca u odjavoj špici finalne epizode, Hitler se nakratko pojavio na fotografiji koja je otkrila da je bio kum na Osvaldovom venčanju sa Dajanom Mitford.
 
Mnogi veruju da bi Hitlerovo učešće u poslednjoj epizodi moglo da inspiriše predstojeći film i nadaju se svemoćnom obračunu, koji bi mogao da "napiše novu istoriju".
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: