"Pečat" će ostaviti trag u muzici, ali i ostalih 9 pesama će publika rado slušati (VIDEO)

Zabava - Četvrtak 12.10.2023 - 09:27

Vranje, grad meraka, sevdaha i dobre muzike, prepoznaje dobru pesmu i voli Ivana Milinkovića čiji glas miluje dušu.

Foto: OK Radio, M.Spirić Foto: OK Radio, M.Spirić
Nakon angažmana u Legendi, Ivan Milinković je objavio svoj prvi album, koji se zove "Pečat"
 
Na albumu se nalazi 10 pesama, a kako navodi pevač, na albumu je radio dugo.
Pesmom "Pečat", Ivan Milinković počinje novu fazu u svojoj karijeri.
 
"Posle mog izlaska iz grupe Legende prošlo je 4,5 godine, već sam počeo sa svojim "Infusion bendom",ugovorene ugovorili smo koncerte i nastupe, što je najvažnije 11. decembra održaću prvi solistički koncert u Mts Dvorani.
Pre toga imam koncert u Kruševcu 29. novembra kao i u nekim drugim gradovima.
 
Zadovoljstvo mi je što sam u Vranju, sećam se prelepih koncerata na trgu, Domu kulture, Hali sportova, u bašti hotela,bilo je mnogo a obavezuju i obogaćuju uspomene da je trg bio pun kada sam bio sa grupom", rado se priseća Ivan. 
 
On ocenjuje da umetnici moraju biti primer mladima ali i da im treba ponuditi više kulturnih sadržaja.
Moramo da budemo modeli u smislu šta je lepo i kako treba da se radi, zaključio je Ivan Milinković.
 
Pesme sa novog albuma imaju zajedničku poruku da su, kao i uvek, najvažniji mir i ljubav.
 

 
"Sada je Miholjsko leto, biće još lepog vremena da čuvate prvo osmeh i lepo raspoloženje, želim vam to iznad svega a možda ću u nekom narednom vremenu, ako ne u ovoj godini, u narednoj godini doći sa mojim bendom i konačno ponovo u Vranju pevati za sve one koji vole to što radim.
 
Kada imaš izvesnu dozu poštovanja, prema ovim ljudima, ne popularnosti, nego prema javnom dobru, to je lepo i to je varijanta koja je vremenski trajnija. Uvek smo se borili za kvalitet dok sam ja bio u grupi, borim se za kvalitet i sada, tako da smo ja i moj bend podigli lestvicu veoma visoko. Tim sjajnih muzičara sa velikim iskustvom i ja obećavamo dobar koncert gde god da se nalazimo", rekao je za naš portal Ivan Milinković.
 

 
Solistički koncert Ivana Milinkovića, 11. decembra u Mts Dvorani, biće prava muzička poslastica za ljubitelje narodne muzike, koji će imati priliku da uživaju u brojnim pesmama poznatog velikana domaće muzičke scene.
 
M.Spirić
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: