Pevačica progovorila: "Prete smrću mojoj porodici" (VIDEO)

Zabava - Sreda 24.04.2019 - 12:58

Nakon fotografija koje su juče snimili paparaci, a na kojima se vidi da pevačica Britni Spirs nije baš najbolje, ona je odlučila da se obrati javnosti.

"Moja situacija je jedinstvena" FOTO: Getty Images
"Želim svima koji se brinu za moje zdravlje da kažem da ne brinu, da ću se brzo vratiti. Ima dosta tračeva, toliko ludih priča. Želim malo vremena za sebe, ali postaje sve teže zbog svega što se dešava", rekla je ona u storiju na Instagramu.
 
Pevačica je fanovima poručila i da ne treba da veruju svemu što čuju i pročitaju. Takođe je navela da je njena porodica primila pretnje smrću.
 
U poruci je pomenula i svog nekadašnjag mnadžera, te istakla da upravo on "širi glasine i šalje lažne mejlove" u njeno ime.
 
"Nisam napisala te lažne mejlove. Slao je lažne mejlove sa lažne mejl adrese".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment ???????????? You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 
"Moja situacija je jedinstvena, ali obećavam vam da radim ono što je najbolje za mene u ovom trenutku. Jaka sam", rekla je Britni i zatražila malo privatnosti kako bi uspela da se izbori sa problemima.
 
Pre neki dan, nakon vesti da se povukla iz javnosti jer želi da podrži svog bolesnog oca, o pevačici Britni Spirs su isplivale informacije koje su šokirale javnost. 
Naime, kako pišu strani mediji, pevačica se nalazi na lečenju u mentalnoj ustanovi, gde je smeštena protiv svoje volje. Međutim, pevačica se na lečenju nalazi od januara, a ne od ove nedelje, kako je prvobitno rečeno.
 
Juče su je paparaci slikali kako izlazi iz jednog hotela na Beverli Hilsu sa svojim dvanaest godina mlađim dečkom Semom koji ju je sve vreme štitio od fanova i novinara. Britni je u rukama nosila patike, telefon i torbu, a bila je u papučama i kratkoj haljini, raščupane kose i zbunjenog izraza lica.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: