Pevačica savetuje žene: Muškarci mlađi od 30 godina su beskorisni

Zabava - Utorak 19.02.2019 - 12:19

Ima muškaraca koji su već u 20-ima imali nekoliko ozbiljnih veza koje su raskinuli, ali kad s 30 nekog upoznaju odmah se vere jer su tada spremni za brak.

Dženifer Lopez pomaže koleginici FOTO: YouTube Dženifer Lopez pomaže koleginici FOTO: YouTube
Ako ste ikad pokušali da tražiite partnera preko neke od mnogih aplikacija za traženje 'srodne duše', verovatno znate da taj proces može biti jako naporan, budući da vam uglavnom ponudi bezbroj imena od kojih biste morali nekoga izabrati. 
 
Naime, u najnovijoj epizodi video serije „Swipe Sessions“ koja je napravljena u saradnji s aplikacijom za sastanke Tinder, latino pevačica Dženifer Lopez pomaže 29. godišnjoj kantri pevačici Bruk da u moru predloga za „pravog muškarca“ na Tinderu odabere onog koji je tome najbliži. 
 
Bruk, kako je sama rekla, traži muškarca koji bi mogao da seče drva, pa joj Lopez pomaže da suzi izbor, a pri tome ju je savetovala i rekla: 
 
"Tipovi mlađi od 33 godine su beskorisni." 
 
A kako tvrdi i autorka popularne knjige „What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship“ Džejn Grir, Lopezova je u pravu, pogotovo ako tražite nekog s kim biste hteli da se skrasite. 
 
"Muškarac može nešto da napravi u karijeri tek u ranim 30-ima, a do tada će imati i nešto novca pa će biti i sigurniji u sebe", objasnila je Grir za portal Insider i dodala da će se tek tada većina muškaraca i usavršiti u onome što rade, te postati iskusniji i uspešniji. To naravno ne znači da bi one u 20-ima trebalo otpisati ali, kako piše Insider, objašnjava zašto se tek u ranim 30-ima većina muškaraca uopšte može za nekog vezati.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: