Pink preležala koronavirus, kritikuje vladu i donira milion dolara

Zabava - Subota 04.04.2020 - 12:32

Američka pevačica Pink na Instagramu je objavila fotografiju s trogodišnjim sinom, napisavši da su oboje imali simptome koronavirusa i da su zahvaljujući svom lekaru hitno testirani, i pritom je oštro kritikovala američku vladu zbog nedostatka testova.

"Moramo učiniti testiranja besplatnim i široko dostupnim"
Četrdesetogodišnja pevačica je pojasnila da su pre dve nedelje ona i njen trogodišnji sin Džejmson pokazivali simptome Covida-19 i da je imala sreću što je njihov lekar primarne zaštite imao pristup testovima. Oni su pokazali da su oboje pozitivni na koronavirus, piše Daily Mail.
 
S obzirom na to da je cela njena porodica već bila u dobrovoljnom karantinu, zadržali su se u kući u skladu s lekarskim uputama. Pre nekoliko dana novo testiranje je pokazalo da su negativni.
 
Uprkos dobrim vestima pevačica je iskoristila internet platformu da bi kritikovala američku vladu zbog nedostatka testova za koronavirus.
 
"Apsolutna je farsa i neuspeh naše vlade to što testiranja nisu široko dostupna. Ova bolest je ozbiljna i stvarna, i ljudi moraju znati da od nje mogu da obole mladi i stari, zdravi i bolesni, bogati i siromašni. Moramo učiniti testiranja besplatnim i široko dostupnim da bismo zaštitili svoju decu, porodice, prijatelje i zajednicu."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two weeks ago my three-year old son, Jameson, and I are were showing symptoms of COVID-19. Fortunately, our primary care physician had access to tests and I tested positive. My family was already sheltering at home and we continued to do so for the last two weeks following the instruction of our doctor. Just a few days ago we were re-tested and are now thankfully negative. It is an absolute travesty and failure of our government to not make testing more widely accessible. This illness is serious and real. People need to know that the illness affects the young and old, healthy and unhealthy, rich and poor, and we must make testing free and more widely accessible to protect our children, our families, our friends and our communities. In an effort to support the healthcare professionals who are battling on the frontlines every day, I am donating $500,000 to the Temple University Hospital Emergency Fund in Philadelphia in honor of my mother, Judy Moore, who worked there for 18 years in the Cardiomyopathy and Heart Transplant Center. Additionally, I am donating $500,000 to the City of Los Angeles Mayor’s Emergency COVID-19 Crisis Fund. THANK YOU to all of our healthcare professionals and everyone in the world who are working so hard to protect our loved ones. You are our heroes! These next two weeks are crucial: please stay home. Please. Stay. Home.❤️

A post shared by P!NK (@pink) on

 
Odlučila je da doprinese borbi protiv koronavirusa, obećavši velikodušnu donaciju u iznosu od milion dolara u medicinske svrhe čiji je cilj borba protiv Covida-19, uz posvetu svojoj majci Džudi Mur koja je bila medicinska sestra na odeljenju hitne pomoći.
 
"U nastojanju da pomognem zdravstvenim radnicima koji se svakodnevno bore u prvim linijama, doniram 500.000 dolara hitnoj fondaciji Univerzitetse bolnice Templ u Filadelfiji. Tamo je moja majka Džudi Mur radila 18 godina. Uz to, doniram 500.000 dolara Kriznoj fondaiciji za Covid-19 grada Los Anđelesa. Hvala svim našim zdravstvenim radnicima i svima onima koji se u svetu trude da bismo mi mogli da zaštitimo svoje najmilije. Vi ste naši junaci! Sledeća dve nedelje su presudne: Molim vas, ostanite kod kuće", poručila je.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: