Plavuši sa finala „LŠ“ vraćen profil na „Instagramu“ FOTO

Zabava - Ponedeljak 10.06.2019 - 13:21

Model Kinzi Volanski ostaće upamćena po utrčavanju na teren tokom ovogodišnjeg finala „Lige šampiona“ – potez kojim je dobila više od dva miliona pratilaca na svom „Instagram“ profilu.

Dobila više od dva miliona pratilaca FOTO: Instagram/printscreen Dobila više od dva miliona pratilaca FOTO: Instagram/printscreen
Ti pratioci, međutim, nisu mogli da uživaju i njenim čarima odmah, pošto joj je nalog na Instagramu bio suspendovan, ali sada Kinzi ponovo ima punu kontrolu nad njim.
 
Od 300.000 pratilaca pre finala između Liverpula i Totenhema, lepa plavuša, poznata i kao devojka popularnog jutjubera Vitalija Zdoroveckog, sada se približava brojci od tri miliona pratilaca na Instagramu.
 
Osim što je do kraja iskoristila svojih pet minuta slave, za oko je zapala i nekim igračima čiju je utakmicu prekinula, koji su joj se javljali posle utakmice. Ona tvrdi da nije znala o kome se radi dok nije pregledala njihove profile.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: