Poljubac koji je šokirao svet - 24 godine kasnije... VIDEO

Zabava - Petak 04.02.2022 - 12:10

Selma Bler i i Sara Mišel Gelar prisetile su se snimanja filma "Okrutne namere", u kom su snimile slavni poljubac koji je 1999. ostavio bez teksta publiku i kritiku.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Selma Bler i Sara Mišel Gelar bile su jedne od glavnih zvezda tinejdžerske romantične drame iz 1999. godine "Okrutne namere", nakon koje njihovo prijateljstvo traje već 24 godine i ne vidi mu se kraj.
 
Selma i Sara su se ovih su se dana prisetile prošlih vremena i ponovno se susrele sa scenaristom i rediteljem filma Rodžerom Kumbleom, čime su se pohvalili na društvenim mrežama.
 
"Sastanak Tajnog društva povodom 24. godišnjice. Svi to rade... Samo niko o tome ne priča. Osim mene", napisala je Sara u opisu fotografije.
 
Prijateljice su se zapravo i upoznale na snimanju, a do danas su ostale bliske. Selma, koja se inače bori s multiple sklerozom, istakla je u nekoliko intervjua da je Sara jedna od prijateljica na koje se uvek može osloniti.
 
Selma je u filmu igrala Sesil Koldvel, dok je Sara glumila Ketrin Mertol, a njihov poljubac je dobio i nagradu MTV Movie za najbolji filmski poljubac.
 
U početku je film dobio mešovite ocene kritičara, ali uprkos tome, postao je hit zaradivši od prikazivanja 75,9 miliona dolara na svetskim blagajnama, a s vremenom je postao kultni klasik.
 

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: