Ponovo odložen jubilej Električnog orgazma

Zabava - Utorak 13.10.2020 - 14:58

Koncertna proslava 40 godina Električnog orgazma najavljena za 29. oktobar ove godine ipak se pomera za 24. april 2021. Mesto ostaje isto - Kombank dvorana, Beograd, saopštili su organizatori.

Koncert se odlaže do proleća 2021 FOTO: Promo Koncert se odlaže do proleća 2021 FOTO: Promo
"Budući da usled uvedenih mera nema uslova da se proslava 40 godina Orgazma održi u punom sjaju, kako je isplanirano za obeležavanje ovog značajnog jubileja najdugovečnijeg beogradskog novotalasnog benda, koncert se odlaže do proleća 2021", precizirano je.
 
Duh zajedništva koji Orgazam neguje pune četiri decenije nije moguće u potpunosti doživeti na nekoliko "distanciranih" koncerata, kako bi jedino bilo moguće u ovom trenutku, te se koncert pomera za 24. april, dodaje se.
 
Kupljene ulaznice automatski važe i za novi datum.
 
Beogradski rok bend Električni orgazam prethodno je krajem marta zbog situacije u vezi s koronavirusom pomerio za oktobar planiranu turneju povodom 40 godina postojanja, kao i beogradski koncert zakazan u Kombank dvorani.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: