Posthumni album Leonarda Koena osvaja svetske liste

Zabava - Četvrtak 05.12.2019 - 13:33

Trud koji je Leonard Koen uložio u svoj poslednji album njegovi poštovaoci duboko poštuju. "Thanks For the Dance", petnaesto studijsko izdanje kanadskog kantautora, objavljeno je pre manje od dve sedmice, a već je na vrhu top-lista najboljih izdanja širom sveta.

Poslednje dane proveo komponujući FOTO: AP Poslednje dane proveo komponujući FOTO: AP
Nekoliko poslednjih nedelja života, kanadski kantautor proveo je stvarajući devet novih pesama u svom domu. Bila je to oluja kreativnosti prepune strasti, piše Sidni morning herald (Sidney Morning Herald).
 
Potpuno svestan da se kraj bliži, Leonard Koen je bio vođen poslednjim naletom inspiracije i umetničke vizije, opisao je Adam Koen, sin legendarnog umetnika.
 
Rezultat je album Thanks For the Dance koji je publika, očigledno, nestrpljivo čekala jer su brojne top-liste širom sveta osvojene za tren oka.
 
Posthumni album čuvenog umetnika objavljen je 22. novembra i debitovao je na vrhu liste najboljih albuma u njegovoj rodnoj Kanadi.
 
Pokorene su i top-liste najboljih albuma u Belgiji, Danskoj, Nemačkoj, Holandiji, Norveškoj i Švajcarskoj.
 

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: