Poznati koji su nas napustili u 2019. godini

Zabava - Nedelja 29.12.2019 - 13:34

Tokom 2019. godine domaća javna scena je izgubila mnoge važne ličnosti. Zauvek su nas napustili oni koji su ostavili dubok trag u našim životima.

Večna tuga ostaće za njima FOTO: Printscreen Večna tuga ostaće za njima FOTO: Printscreen
Večna tuga ostaće za njima:
 
Šaban Šaulić preminuo je nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Pijani vozač bez dozvole udario je u automobil u kojem je bio pevač.
 
Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.
 
Glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je u Beogradu u 81. godini života.
 
Divna Karleuša, poznata radijska voditeljka,  preminula je 3. marta od posledica opake bolesti sa kojom se dugo borila.
 
Naš glumac Igor Pervić umro je u svom stanu posle duge bolesti. Njega je, poput njegovog kolege Nebojše Glogovca, odneo težak maligni tumor.
 
U Beogradu je 2. januara 2019. u 73. godini preminuo glumac Marko Nikolić, publika će ga pamtiti najviše po legendarnoj ulozi Gige Moravca iz serije "Bolji život".
 
Proslavljeni sprski scenarista Gordan Mihić preminuo je u 80. godini.
 
Nekadašnji reper i član grupe „187“, Branislav Bane Kovačević preminuo je u Beogradu, a javnost je bila šokirana ovom vešću jer nije bilo poznato da se borio sa teškom bolešću.
 
Julijana Lula Živojinović, supruga velikog srpskog glumca Velimira Bate Živojinovića, preminula je nedavno posle kraće bolesti u Beogradu.
Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: