Poznato da li se glavni likovi vraćaju u drugu sezonu "Squid Game"

Zabava - Ponedeljak 11.04.2022 - 13:23

Na mnogo načina svojevrsna kritika klasnog dispariteta u Južnoj Koreji, "Squid Game", serija koju je kreirao Hvang Dong Hjuk privukla je pažnju širom sveta, pretekavši "Bridgerton" i postala najgledanija serija na Netfliksu.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Sa glumačkom ekipom koju je predvodio Li Jung Je, "Squid Game" je takođe bila prva korejska drama koja je na vrhu Netfliksovih 10 najgledanijih emisija na svetu, na nedeljnom nivou. Razgovori o drugoj sezoni počeli su u oktobru 2021. godine i reditelj Dong Hjuk ih je potvrdio mesec dana kasnije, ali nije imao ništa konkretno da kaže o povratku Jung Jea ili bilo koje druge zvezde
 
 Međutim, Dong Hjuk je tokom "Deadline Contenders Television" otkrio da će se dva glavna lika vratiti.
 
"Gi Han sigurno. Verujem i da će se Frontmen vratiti", rekao je Dong Hjuk. Iako je povratak likova bio očekivan, ovo je prvo javno priznanje od strane tvorca serija. 
 
Pre nekoliko nedelja, takođe je otkrio povratak Hojon Čang, severnokorejske izbeglice, nagoveštavajući da će se vratiti kao njena "zla sestra bliznakinja".
 
Hvang Dong Hjuk je nastavio da priča o svojim nadama da će emisija probiti jezičku barijeru. 
 
"Nadam se da je delo poput 'Squid Game' na neki način otvorilo vrata. Nadam se da će američka publika dati šansu delu i da ćete čitati titlove i gledati bez sinhronizacije. Nadamo se da ćemo stvoriti tu prilika", rekao je Dong Hjuk.
 
Očekuje se da će druga sezona serije biti objavljena do 2024. godine.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: