Poznato koliko je Maraja Keri zaradila na hitu All I Want For Christmas Is You

Zabava - Petak 03.12.2021 - 14:00

Dobro je poznato da Maraja Keri dobija ogromne svote novca svake božićne sezone za svoj hit "All I Want For Christmas Is You".

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Prema najnovijim podacima Business Insider-a, pevačica je na ovom hitu zaradila ukupno 60 miliona, s tim da joj svake božićne sezone singl donese dodatnih milion dolara.
 
Maraja Keri je bila koautor i koproducent za pesmu s Volterom Afansajfom (poznatim producentom pesme Selin Dion „My Heart Will Go On“) za svoj četvrti studijski album i prvi praznični album, „Merry Christmas“.
 
Navodno, njih dvoje su napisali i producirali pesmu za samo 15 minuta. Objavljena je 1994. godine i postala je božićni hit, te svake godine dobija veliki broj pregleda.
 
 
U izveštaju Business Insider-a za 2018. procenjuje se da je Maraja Keri zaradila ukupno više od 60 miliona dolara na pesmi. Prema Celebrity Net Worth-u, pesma svake godine zarađuje između 600.000 i milion dolara.
 
„All I Want for Christmas Is You“ je najveći međunarodni hit Maraje Keri, koji je bio na vrhu top lista u dvadeset šest zemalja.
 
 
U 2019. godini pesma je prvi put zauzela vrh Billboard-ove liste Hot 100, čak 25 godina nakon izlaska, oborivši svetski rekord za najduži put do broja jedan. Godine 2020. pesma je prvi put dospela na prvo mjesto u Velikoj Britaniji, nakon što je provela rekordnih 69 nedelja među 40 najboljih.
 
To je najprodavaniji božićni singl jedne umetnice i jedna od najprodavanijih pesama u istoriji muzike, s ukupnom procenjenom prodajom više od 16 miliona primeraka.
 
Maraja Keri je inače zaradila ukupno 520 miliona dolara tokom svoje 33 godine duge karijere.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: